Dit vertellen Joanna & Stanley over mij:

Het eerste oriënterende gesprek met Lyan was alsof we hadden afgesproken met een familielid, waarmee we flink moesten bijkletsen van de afgelopen jaren. We konden ons hart flink luchten en alle angsten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ook in de aanloop naar de bruiloft toe, was hij makkelijk te bereiken en klaar om alle vragen te beantwoorden.

De dag zelf was top. Hij was ruim op tijd aanwezig, was continu bij alle momenten. Dan keek ik om me heen om hem te roepen, maar dan stond hij ons al te fotograferen. Hij heeft zich de hele dag onopvallend langs ons gemanoeuvreerd, de mooiste plaatjes geschoten, en gesocialized met al onze gasten. We hadden het niet beter kunnen wensen.

Dit is een fotograaf die iedereen zou willen hebben. Professioneel, goed en spontaan. Zonder hem was de dag niet compleet!!!Trouwlocatie: Amstel Boathouse in Amsterdam

Informatievoorziening

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Flexibiliteit

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Prijs & Kwaliteit

5/5

Communicatie

5/5

Bekijk ook mijn andere bruidsparen: