Dit hebben Mascha en Jurrien verteld over mij:

Wat zijn wij blij dat Lyan onze fotograaf wilde zijn! Toen wij Lyan ontmoetten op een bruiloft waar wij te gast waren, vonden we hem al de gezelligste fotograaf die we kenden. En natuurlijk niet onbelangrijk: we vonden zijn foto’s toen al super mooi!

Voor onze eigen bruiloft zijn we een keer bij Lyan langs gegaan om onze wensen te bespreken. De klik was er nog steeds, wat voor ons erg belangrijk was omdat we de bruiloft overdag relatief klein/intiem wilden houden. Ook daarna hebben we nog regelmatig contact gehad met Lyan om leuke dingen over de bruiloft te delen. Op de dag zelf, voelde het voor ons dan ook totaal niet alsof een onbekende foto’s kwam maken.

Inmiddels hebben we alle foto’s ontvangen en wat zijn we er blij mee! De foto’s zijn zo écht: Lyan heeft echt onze emoties en die van de gasten vastgelegd. Wij genieten er nu echt van na!
 

Locatie: Papa’s Beach House Hoofddorp

Informatievoorziening

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Flexibiliteit

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Prijs & Kwaliteit

5/5

Communicatie

5/5