Dit hebben Lieke en Richard verteld over mij:

We kenden Lyan van een andere bruiloft. We hadden meteen een klik met hem en hebben die avond veel gelachen. Toen we de foto’s van die dag zagen wisten we meteen zeker: die moet ook onze bruiloft vastleggen.

We hebben ons de hele dag op ons gemak gevoelt bij Lyan, alsof we elkaar al jaren kenden. Fijn: want een shoot op zo’n bijzondere dag is ook best spannend. Hij heeft alle bijzondere momentjes vastgelegd, alsof hij overal tegelijk kon zijn. De foto’s zijn prachtig geworden! Een mooie eigen stijl en tegelijk heeft hij ook goed weten te vangen wie wij en onze vrienden/familie zijn. Bovendien is het een leuke gast om op je feest erbij te hebben. Ook volgens onze gasten.

Trouwlocatie: Beauforthuis

Informatievoorziening

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Flexibiliteit

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Prijs & Kwaliteit

5/5

Communicatie

5/5