Dit is wat Anouk en Sander over mij verteld hebben:

Lyan is echt een geweldig persoon met een heerlijk gevoel voor humor;-) En je merkt aan alles dat het een echte professional is.

Samen met hem hebben we voor onze bruiloft wat ideeën uitgewisseld over toffe mogelijkheden voor de foto’s. Communicatie en planning waren helemaal top en Lyan is meer dan flexibel, niets is hem te gek. Je hebt echt het idee dat je hem al jaren kent, zo leuk is het om met hem te communiceren.

Op de dag zelf gaat hij helemaal op in de omgeving en de gasten, wat resulteert in een prachtige chemie welke je ook terug ziet in alle foto’s. Ook de fotoshoot met alleen ons als bruidspaar was echt geweldig. Hij zorgt met zijn humor en persoonlijkheid echt voor zo’n heerlijk ontspannen sfeer. Wat hebben we gelachen met z’n allen! 🙂 En over die foto’s gesproken: wat zijn die gaaf geworden zeg. De ene foto is nog mooier dan de ander!

Al na een kleine week kregen we een eerste selectie toegestuurd en kort daarna volgde alle foto’s van onze dag.

Ons trouwalbum hebben we ook via Lyan geregeld. Samen met ons heeft hij de tijd genomen om alle mogelijkheden te doorlopen m.b.t. het album. Ook hierbij kregen we veel tips over welke foto’s je het beste kunt selecteren en waarom, materiaal van het album en nog veel meer. Bijna vanzelfsprekend is ook ons trouwalbum echt waanzinnig mooi geworden!

We hadden ons oprecht geen betere trouwfotograaf kunnen wensen; mede dankzij Lyan is onze mooiste dag echt onvergetelijk geworden!

Locatie: Buitenplaats Amerongen
Bloemversiering: De stijl flora + design
Bruidsboeket: Nathalie Boonen
De ringen: Spruytenburg juwelier Waddinxveen
Jurk Anouk: Bruidshoek Leiden
Pak Sander: Mulder mode Waddinxveen
Ambtenaar: Annemarie Bruning
Muziek ceremonie: Pip Alblas van Pip Alblas music
DJ feest: DJ te huur.nl

Informatievoorziening

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Flexibiliteit

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Prijs & Kwaliteit

5/5

Communicatie

5/5