+31 6 215 42 816

Food Photography

Ok, ja…ik ben een People Photographer, maar wel eentje met een enorme passie voor koken en (h)eerlijk eten. Ik kook zelf heel veel, zie ook mijn instagram :). Food Photography is een serieuze passie.

Door mijn passie kom ik ook vaak in aanraking met chef’s over de hele wereld en werk dan ook vaak in opdracht om van hun prachtige creaties foto’s te maken. Ik heb oog voor het overbrengen van hun ideeën. Plus dat ik vaak nieuwe gerechten mag proeven natuurlijk. Heerlijk!

Hoe ik werk

Zonder al te veel poespas. Ik neem een paar lampen mee en probeer voornamelijk met natuurlijk licht te fotograferen. Zo komt het eten goed tot zijn recht. Ik heb niet veel ruimte nodig en zelfs als er gasten in de zaak aanwezig zijn, lukt het mij zonder te storen te werken. Ik flits niet. Heb je andere wensen, ik denk graag met je mee. Ik heb een creatieve achtergrond, dus concepten uitwerken zit in mijn bloed.

Contact

Op zoek naar een Food Photographer? Laat even een berichtje achter via mijn formulier, of bel, app mij op +31 6 215 42 816

Mijn privé Instagram account…