Informatie Love & Family shoot

Ok, wat kost het?
Normaal gesproken kost een family shoot €375. Om iedereen een beetje te helpen heb ik een speciale Corona-tijd prijs gemaakt van €175 (max 5 personen voor deze prijs). De shoot vindt plaats in mijn studio in Haarlem. Willen jullie liever op locatie fotograferen? Dit kan ook. Vraag mij dan even naar de mogelijkheden.

Voor €600 euro loop ik een halve dag met jullie gezin mee. Dan krijg je zoals wij dat noemen “A day in the life”. Ik kom minimaal 4 uur mee lopen met alles wat jullie doen. Zo krijg je super spontane en echte momenten. Ik lever dan minimaal 60 foto’s op die een verhaal vertellen. Dit kan ook Corona safe uiteraard. Een hele dag meelopen met jullie kan uiteraard ook.

Ok, geweldig, maar wat krijg ik precies?
Jullie krijgen ongeveer 10 á 15 hoge resolutie, na-bewerkte foto’s. Dus je kan ermee doen wat je maar wilt. Professionele prints zijn tevens te bestellen.

Hoe lang duurt het allemaal?
Goeie vraag . De familie shoot duurt een uur. Daarna duurt het maximaal 14 dagen voordat je de foto’s digitaal opgeleverd krijgt.

Waar kunnen we dit doen dan?
In mijn studio in Haarlem / Hendrik Figeeweg 5L (gratis en makkelijk parkeren).
Mijn studio is groot genoeg. Zo kunnen wij voldoende afstand bewaren. Kleedkamer is tevens aanwezig. Uiteraard als het weer het toe laat, kunnen we ook lekker op locatie buiten schieten.

Leuk, maar mijn kids kunnen echt niet stilstaan hoor.
Makkelijk. Ik regel dit voor jullie. Ik praat met ze en stel ze op hun gemak. Dat is mijn werk. Dus laat dat los…komt goed. 

Dus, wat krijg ik precies?
Ik zet het even op een rij:
– Een professionele fotograaf;
– Minimaal 10 prachtige foto’s;
– Een gezellige tijd met de kids, familie of met elkaar, ondertussen maak ik prachtige foto’s;
– De prijs is inclusief BTW.