LYAN VAN FURTH (1976)

Ik ben geboren in Amsterdam, heb een Surinaamse moeder en een Nederlands-Joodse vader, een Portugese vrouw en een hele mooie gemixte dochter 🙂.

Ik heb meer dan 18 jaar een eigen mediabureau gehad en voor heel veel grote merken en bedrijven campagnes, designs, animaties en apps ontwikkeld. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar fotografie. Ik wilde gewoon niet steeds in meetings zitten. Ik hou veel meer van mensen en van de verschillen die ik zie tussen mensen. Ik wilde dat vast gaan leggen.

In de fotografie kan ik mezelf kwijt: mijn humor, mijn passie voor mooie beelden. Als ik foto’s maak geef ik alles. Maar ik krijg ook veel terug, zeker naderhand als ik de foto’s oplever.

Ik ben iemand die altijd beter wil worden en vooral de beste wil zijn. Daarom blijf ik leren en volg ik workshops bij de beste fotografen wereldwijd.

Positief en vrolijk, dat is hoe mensen mij vaak omschrijven. Ik doe niet moeilijk over kleine dingen. Samen kunnen we alles oplossen. Ik geloof in de kracht van eerlijkheid en openstaan voor andermans mening.

Naast fotograferen ben ik altijd met koken en eten bezig. Ik kook met liefde en werk graag samen met chef’s en fotografeer dan hun gerechten. Zie ook mijn Instagram

Mijn naam spreek je overigens uit als: Laajen :)…