Heb je een goed gevoel bij het idee dat ik jullie trouwdag in beeld ga vastleggen? Te gek, ik weet zeker dat de foto’s net zo onvergetelijk worden als de dag zelf. Voor de grote dag moeten jullie natuurlijk ontzettend veel keuzes maken, en daar doe ik nu ook nog een duit voor in het zakje. Want wist je dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn wat jullie trouwalbum betreft? Ik vertel je er hier graag meer over!

Soorten Trouwalbums

Er is zoveel mogelijk, daarom help ik jullie ook als jullie zo ver zijn. Gezellig met een kop koffie door de stalen en mogelijkheden lopen. Ik heb ook heel veel demo albums liggen, zodat jullie kunnen voelen en zien.

Premium leer
Italiaans Exclusief Leer is 100% natuurlijk, met een prachtige finish. Het leer is met behulp van natuurlijke plantaardige stoffen gekleurd. Dus geen kunstmatige kleuren maar: puur natuur.

Klassiek leer
Italiaans Classic Leer is een natuurproduct. Een aantal kleuren zijn gekleurd met kunstmatige kleurstoffen, om de kleurechtheid te garanderen.

Leer
Echt Italiaans Leder van hoge kwaliteit met zeer unieke patronen en kleuren.

Hout
Echte houten cover gemaakt van beukenhout, met vernis uitgevoerd en gekleurd in diverse kleuren.

Kunstleer
Deze originele leather look zijn van zeer hoge kwaliteit. Het lijkt gewoon op echt leer.

New Bond
Nieuw, origineel, Italiaans lederlook materialen van hoge kwaliteit met zeer interessante designs. Zelf het leer gevoel zit erop. Erg mooi.

Linnen/Canvas
Natuurlijk, organic katoen en linnen, materialen met een canvas structuur in verschillende kleuren.

Kwaliteit

Net als in mijn fotografie, wil ik ook op het gebied van albums het beste van het beste voor mijn bruidsparen. De leverancier van mijn trouwalbums levert dan ook precies de albums die voldoen aan mijn hoge standaard.

Layflat
Ja, wat is dat?…Heel simpel. De foto kan doorlopen over 2 pagina’s zonder naad in het midden van het album.

Chic en duurzaam papier
Mijn albums bevatten papier van stevig, samengeperst materiaal met een coating. Het is duurzaam papier dat niet vouwbaar is. Het voelt daardoor ook meteen veel chiquer.


Prijzen

De mogelijkheden voor jullie trouwalbum zijn eindeloos. Maar om je een idee van de vele opties en bijbehorende prijzen te geven, heb ik hier een aantal basics op een rijtje gezet: 

 • Basic Linnen album met 40 pagina’s (20 spreads) inclusief jullie namen op de voorkant van het album.
  € 450
 • Upgrade naar kunst leer
  € 75
 • Upgrade naar Leer
  € 150
 • Upgrade naar klassiek of premium leer
  € 200
 • Extra spreads (2 pagina’s)
  €17,50 per spread
 • Mooie box om jullie album heen?
  Veel mogelijkheden, ongeveer € 150